Novice

Ritem srca 2024

Ritem srca 2024 – 21. maja v Šentvidu v Ljubljani od 17.30 naprej!

Tudi tokrat bo, če bo vreme dopuščalo, festival potekal na prostem na forumu Zavoda sv. Stanislava, med stavbama Škofijske klasične gimnazije in Osnovne šole Alojzija Šuštarja v Šentvidu.

Na letošnjem festivalu se bo predstavilo deset novih pesmi, ki jih bodo zapeli: Mitja Ferenc, Matej Šoklič, Neža in Damjan Pančur, Manca Hribar, Anette, I AM!, Antonio Tkalec in Janez Ferlež, Bena Briški, Lucija Rejec in skupina Svetnik. Vsa glasba bo izvedena v živo ob spremljavi festivalskega benda.

Glavno festivalsko dogajanje se bo začelo ob 20.00 na glavnem odru, že pred tem pa bo od 17.30 festivalsko prizorišče zaživelo ob pestri ponudbi festivalskih stojnic ter dogajanja na Malem odru.

Slastno piko na “i” bo festivalski izkušnji in vzdušju dodala ponudba hrane in pijače, za katero bosta skrbela MasterChefa l. 2022 in 2023 Luka Novak in Zala Pungeršič.

Vstopnice so na voljo v predprodaji (10 €) preko spleta (spletna stran Katoliške mladine ali Radia Ognjišče [1]) ter na dan dogodka na prizorišču (12 €). Otroci do vključno 10. leta starosti imajo prost
vstop. Za večjo skupino (15+) dobite še dodaten popust – 20 %.

Na Festivalu bodo študenti Medicinske fakultete iz Ljubljane, združeni v društvu Misli na srce, sodelovali pri promociji krvodajalstva. Določali bodo krvne skupine in skupaj pridobivali nove kandidate za prostovoljno darovanje krvi, ki je v Sloveniji močna tradicija.